sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Long time no see




Pitkästä aikaa kuulumisia! Tosiaan, täällä sitä kylmässä ihanassa Suomessa on jo oleiltu kuukauden päivät. On ollu aivan ihana nähdä pitkästä aikaa kaikki kaverit, mutta muuten ei tämä paluu nyt aivan niin ruusuinen oo ollu. Sopeutuminen on ottanu nyt paljon kovemmille kun reilu puoli vuotta sitten ausseissa ja ikävä sinne toiseen kotiin on välillä niin järkyttävä, ettei tässä oikein tiedä miten päin olisi.


Toki olihan se ihan kivakin tulla pitkästä aikaa kotiin ja peltojen keskelle ja parasta tietetenkin oli nähdä kaikki keitä ollu niin kova ikävä. Ensimmäinen yllätys odotti heti lentokentällä; oli sovittu että veli tulee hakemaan mut sieltä ja kun ovet avautu näinkin heti Antin, mutta kun pääsin ovista ulos nii sielä oli vastassa Riinakin!!! <3


Seuraava yllätys oli sitten ensimmäisenä suomiviikonloppuna. Oltiin Leviltä just palanneen kaverin kanssa siinä uskossa että mennään viettämään piiitkästä aikaa iltaa vaan meidän tyttöporukalla, mutta muut tytöt oliki suunnitellu meille vähän muuta. Oltiin sovitussa paikassa ehkä kymmenisen minuuttia kunnes "tuli suunnitelmiin muutos" ja sitten istuttiinkin jo silmät sidottuina takapenkillä ja arvuuteltiin minnehän oltiin matkalla. Ja minnekö päädyttiin? Sinne missä viimesen kerran suurimman osan kavereista näinkin ennen ausseja - meidän mökille! Sillä välin kun me oltiin tällä mysteerisellä ajelulla niin pari kaveria oli kerenny laittaa mökin kuntoon. Täytyy kyllä sanoa ettei ollu mitään hajua tästä ylläristä - oli siis onnistunu, thanks girls <3

skypettelyt vielä maailmalla olevalle jansulle <3
this happened as well XD

Paljon tässä reilussa kuukaudessa onkin jo kerenny tapahtua; Ensimmäisissä pääsykokeissa tuli käytyä Jyväskylässä ja seuraavat olis Tampereella parin viikon päästä. Lukuinto ei tosin oo ollu kovin valtava joten joten w'll see. Urheilupuolella  on ollu aika ongelmientäyteinen alkukausi, yritän kirjottaa siitä myöhemmin. Tosin jotain positiivista sieläkin nimittäin EM-kisat ja Portugali kutsuu kesäkuun alussa :-) Töissäkin oon nyt käyny: oon ollu yhdellä yläasteella sijaishommissa melkein jokasena koulupäiväinä sen jälkeen kun tulin takasin ja saan olla sielä vielä nää vipat viikot.


vappu Vaasassa :-)
 Blogikin koki tässä nyt pienen muutoksen ja jatkossa tää jatkuu vaan Helena H.-nimellä. Australia kuvia on koneella muutama tuhat ja tarinoita kerrottavaksi valtava määrä, joten palaillaan piakkoin!


-Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti